07.12.2016 14:35

Když vypiješ plastovou sklinku - schovej vršek pro Julinku

Děkujeme moc za podporu a doufáme, že sbírka víček pro Julinku, které běžně vyhazujeme, pomůže a zlepší její zdravotní stav po náročné operaci ….

„Když vypiješ plastovou sklinku, schovej vršek pro Julinku ….“ 

Předem děkujeme za víčka, ale i případné eventuální drobné příspěvky. Sbírka Julince pomůže uhradit potřebnou hiporehabilitaci, která jejímu zdravotnímu stavu velice prospívá.  

Víčka je možné ponechat v našich Apartmánech, předat je při příjezdu nebo zalsat na naši adresu... Předem za ně moc všem našim klientům, kteří se do sbírky zapojí, děkujeme a velmi rádi je předáme rodičům Julinky. 

Případně po předchozí domluvě jsem schopni víčka vyzvednout kdekoliv po cestě mezi Šumperkem a Zlínem.  Rovněž možno odevzdávat na sběrných místech a to: 

* naši provozovnu KUCHYNĚ Komárek Jana Komárková s.r.o., Svobodov 12, 789 01 Zábřeh (naproti kotelně na sídlišti Severovýchod - v případě, že nejsme přítomni, možno ponechat pod přístřešekem za bránou.. ;) ) 

* ve Zlíně na hřišti na Vršavě v bufetu u paní Kotasové 

* u paní Leony Havelková, 561 31 Tatenice

* prodejna potravin Huška, náměstí Osvobození, Zábřeh (za bankou směrem k Bille) - paní Helena Neoralová 

 Předem za ně moc všem našim klientům, kteří se do sbírky zapojí, děkujeme a velmi rádi je předáme rodičům Julinky. Jana Rýznarová Komárková

Přeji všem krásnou středu Jana Rýznarová Komárková a rodiče malé Julinky Patrik a Eva Bartošova, Lukavice

 

—————

Zpět


Kontakt

Apartmány Vlčková

Vlčková 131
76319
Souřadnice GPS:
N:49,310292 E:17,7638214


Jana Komárková
+420777450360

NOVÝ WEB:
www.apartmany-vlckova.cz



nový web:apartmany-vlckova.cz